Lot amb clàssics de La Ribera i conserves curioses per sibarites

  • 0,500gr. de olives barreja i envàs
  • Patates Palla La Ribera 100gr.
  • Vermut negre 1l. Tap Ceràmic i ampolla litografiada Morro Fi
  • Picos de pà Rusticos 200gr. Marchapan
  • Paleta Ibèrica 250gr. La Cava
  • Formatge Garrotxa de cabra 400gr. Montbrú
  • Seitons en vinagre 110gr. Pujadó Solano
  • Anxoves 100gr. Pujadó Solano
  • Salsa d’aperitiu 92ml. Espinaler
  • Salmó en lloms en oli 110gr. Arte
  • Bonítol del nord en oli d’oliva 120gr. Olasagasti
  • Escopinyes Ríes Gallegues empacat a mà 35/45 Dardo
  • Pop farcit rodanxes en oli 120gr. Mariscadora
  • Musclos en escabetx 8/12 120gr. Dardo
  • Espàrrecs 6/8 La Catedral
  • Corpinnat Brut Nature Llopart
  • Ratafia 70cl. Russet
  • Carquinyolis 200gr. Cobo
  • Sardines 3/5 en oli d’oliva Paco Lafuente
  • Carpaccio de Bacallà fumat en oli 100gr. Arte
  • Paté de cap-roig “cabracho” 100gr. Agromar
  • Filets de verat en oli d’oliva Virgen del Carmen
  • Sofregit empordanès de ceba 230gr. Quim Matas
  • Tomàquet fregit 380ml. Mata
  • Fuet 170gr. L’esquiador
  • Ventresca de bonítol en oli d’oliva 120gr. Olasagasti
  • Zamburiñas en salsa de vieira 120gr. Pájaro Pinto
  • Flyer dinA6 Lot Complet creat per Rafa Castells i HAKO