Condicions d’ús

Productes, Serveis, Preus i Tarifes

Els productes oferts en La Ribera S.A., juntament amb les seves característiques i preu apareixeran en pantalla. El preu dels productes està indicat per unitats, el pes net quals estarà especificat. Les dimensions dels articles es donaran en unitat de volum o de pes net, només amb excepció de les olives que el pes aportat és l’escorregut sense líquid i en aquest cas serà esmentat en el producte. L’usuari indica la quantitat requerida incrementant unitàriament fins arribar a les unitats desitjades de compra. Els preus indicats en pantalla són en euros i inclouen l’IVA. Els imports de transport son fixes de 8€ per a Espanya Peninsular i se sumen a l’import en el carretó de la compra.

Les imatges que acompanyen els productes oferts són il·lustratives o proporcionades pel nostre subministrador en els productes empaquetats, i poden estar sotmeses al canvis d´embalatge que aquest pugui fer.

Un cop registrat l’Usuari, i per procedir a la compra de Productes de la Cistella de la Compra, acceptarà la compra qual cosa suposa la lectura i acceptació irrevocable de totes i cadascuna de les presents termes i condicions generals, així com, si s’escau, de les condicions particulars existents, les quals seran informades a l’Usuari abans d’acceptar la compra dels productes.

La cobertura del servei de lliurament a domicili i compra en línia es troba subjecta a la disponibilitat de cobertura logística que La Ribera S.A. tingui en disposició per a cada territori.

La Ribera S.A., comunicant a l’Usuari, es reserva el dret de cancel·lar una comanda si considera que no es donen les condicions adequades per realitzar un transport viable, donat que tractem aliments i és fonamental un tractament adequat entre les nostres instal·lacions i el domicili del client.

Com més endavant informem, el client pot cancel·lar la seva comanda fins a dues hores després de fer el pagament.

Igualment, La Ribera S.A. es reserva el dret a cancel·lar qualsevol comanda quan ho consideri oportú, comunicant-ho a l’Usuari.

La Ribera S.A. es reserva el dret de modificar les tarifes de lliurament demanant la aprobació de l’Usuari.

Disponibilitat de productes

En cas de no ser-hi en l’establiment el producte després d’haver-se realitzat la comanda La Ribera S.A. procedirà a comunicar amb el client per proposar la substitució del producte segons les preferències indicades per l’Usuari, en cas contrari o de no poder contactar en el moment de la preparació de la comanda, aquest quedarà sense servir. En el cas en què un dels productes sol·licitats a la comanda no estigui disponible La Ribera S.A. es reserva el dret a cancelar la totalitat de la comanda.

Begudes alcohòliques

Les begudes alcohòliques només poden ser comprades per Usuaris majors d’edat, o el que és el mateix, que tenen més de 18 anys d’edat. Mitjançant l’acceptació dels presents Termes Generals d’Ús, l’Usuari manifesta expressament que: (I) és major d’edat.

Seguretat de pagaments

La Ribera S.A. confirmarà la seva comanda a través de l’enviament d’un correu electrònic. Les dades registrades per La Ribera S.A. constitueixen la prova de les transaccions fetes entre La Ribera S.A. i els Usuaris.

Per a la seva seguretat La Ribera S.A. ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel·la de pagaments del Banc de Sabadell. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura als servidors de l’entitat bancària i, posteriorment, són verificats amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos.

Aquest procediment d’introducció de dades està garantit per la tecnologia d’encriptació SSL (Secure Socket Layer) -128 bits, un dels sistemes de protecció més avançats i eficaços actualment disponibles, gràcies al qual, cap tercer tindrà accés via Internet a aquesta informació relativa a les dades bancàries introduïdes per l’Usuari.

Únicament l’Entitat Financera propietària de la passarel·la de pagament té accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que La Ribera S.A. no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament ni en qualsevol altre moment.

Per tal de garantir la major seguretat als nostres clients, La Ribera S.A. es reserven el dret de sol·licitar els documents corresponents a la identitat i mitjà de pagament de l’Usuari, previ al lliurament de la comanda.

Lliurament

En cas que l’Usuari faciliti a La Ribera S.A. una “direcció de lliurament” que no sigui correcta, La Ribera S.A. no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada per l’Usuari registrat, reservant-se el dret d’anul·lar la compra realitzada.

El termini de lliurament s’elegirà a La Ribera S.A. en funció de la disponibilitat del servei La Ribera S.A. es compromet a esforçar-se al màxim per al seu lliurament en temps i forma especificats durant el procés de compra.

El comprador rebrà un correu electrònic després de la confirmació de la comanda per la seva part en la pàgina web. Les característiques i condicions de lliurament de la comanda es mostraran també a la pàgina web.

En cas que el seu paquet arribi deteriorat o cregui que pot estar danyat el seu contingut, és important que ens indiqui la incidència per email a l’adreça laribera@laribera.cat o bé trucant al 608710235 el més aviat en un termini màxim de 24 hores a partir de la recepció de la mercaderia.

Tiquet de compra

L’Usuari rebrà per email després del lliurament un correu electrònic amb el detall dels productes lliurats, els seus preus + preu de l’enviament i l’import total del servei.

L’Usuari que vulgui la factura, no la podrà sol·licitar a traves de aquesta botiga online, haura de posar-se en contacte amb La Ribera S.A. al 608710235 i fer una nova comanda fora de la botiga online.

Devolucions

Si quan rebis la teva comanda no quedes satisfet, tens un termini de 2 dies naturals, a comptar des de la data de recepció per executar el dret de devolució, excepte en aquells productes que tinguin un termini de caducitat inferior o hagin de ser conservats en fred i no s’hagués respectat la cadena de fred.

Si el motiu de la devolució és per alguna cosa que no hem fet del tot bé (el producte és defectuós, no és el que tu havies demanat, etc.), nosaltres ens fem càrrec de les despeses de recollida. Si el motiu és un altre (els productes es van servir correctament però no són del teu gust), La Ribera S.A. abonarà el cost dels productes exceptuant les despeses de la devolució que aniran a càrrec del client.

En el cas que La Ribera S.A. es disposés a fer un lliurament en un lloc i durant un horari prèviament concertats i confirmats per part d’un client d’acord a l’estipulat en els presents Termes i Condicions, i el mateix no es trobés en aquest lloc (des d’ara “absència no comunicada”) i durant l’horari prèviament concertats, La Ribera S.A. es reserva de forma unilateral, la facultat de reintegrar l’import de la compra a l’esmentat client.

La Ribera S.A.  només acceptarà devolucions si el producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar, en la mesura del possible, el seu embalatge i etiquetatge original.

Per iniciar el procés de devolució posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça laribera@laribera.cat o bé trucant al 608710235.

Els béns a retornar estaran, sempre i en tot cas, sense usar, llevat del que disposa l’article 79 del Reial Decret 1/2007, de 16 de novembre.

De conformitat amb la legalitat vigent (article 103 del R. D. Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre), l’anterior no és aplicable, entre d’altres supòsits, a:

  • Béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa, productes oberts i / o consumits parcialment.
  • Béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.
  • Béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s’hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.