Pàgina inicial/Lots de regal La Ribera
Lots de regal La Ribera2020-11-05T11:49:00+02:00

Lot amb alguns clàssics de La Ribera amb un toc Nadalenc

  • Torró de Xixona D.O.P. Qualitat Suprema 310gr.
  • Neulots fets a mà Cobo
  • 0,500gr. de olives barreja i envàs
  • Patates Palla La Ribera 100gr.
  • Vermut negre Morro Fi 1l.
  • Picos de pà Rusticos 200gr. Marchapan
  • Paleta Ibèrica 250gr. La Cava
  • Formatge Garrotxa de cabra 400gr. Montbrú
  • Seitons en vinagre 110gr. Pujadó Solano
  • Anxoves 100gr. Pujadó Solano
  • Salsa d’aperitiu 92ml. Espinaler
  • Salmó en lloms en oli 110gr. Arte
  • Bonítol del nord en oli d’oliva 120gr. Olasagasti
  • Escopinyes Ríes Gallegues empacat a mà 35/45 Dardo
  • Pop farcit rodanxes en oli 120gr. Mariscadora
  • Musclos en escabetx 8/12 120gr. Dardo
  • Espàrrecs 6/8 La Catedral
  • Flyer dinA6 Lot Nadal creat per Rafa Castells i HAKO

Lot amb clàssics de La Ribera i conserves curioses per sibarites

  • 0,500gr. de olives barreja i envàs
  • Patates Palla La Ribera 100gr.
  • Vermut negre 1l. Tap Ceràmic i ampolla litografiada Morro Fi
  • Picos de pà Rusticos 200gr. Marchapan
  • Paleta Ibèrica 250gr. La Cava
  • Formatge Garrotxa de cabra 400gr. Montbrú
  • Seitons en vinagre 110gr. Pujadó Solano
  • Anxoves 100gr. Pujadó Solano
  • Salsa d’aperitiu 92ml. Espinaler
  • Salmó en lloms en oli 110gr. Arte
  • Bonítol del nord en oli d’oliva 120gr. Olasagasti
  • Escopinyes Ríes Gallegues empacat a mà 35/45 Dardo
  • Pop farcit rodanxes en oli 120gr. Mariscadora
  • Musclos en escabetx 8/12 120gr. Dardo
  • Espàrrecs 6/8 La Catedral
  • Corpinnat Brut Nature Llopart
  • Ratafia 70cl. Russet
  • Carquinyolis 200gr. Cobo
  • Sardines 3/5 en oli d’oliva Paco Lafuente
  • Carpaccio de Bacallà fumat en oli 100gr. Arte
  • Paté de cap-roig “cabracho” 100gr. Agromar
  • Filets de verat en oli d’oliva Virgen del Carmen
  • Sofregit empordanès de ceba 230gr. Quim Matas
  • Tomàquet fregit 380ml. Mata
  • Fuet 170gr. L’esquiador
  • Ventresca de bonítol en oli d’oliva 120gr. Olasagasti
  • Zamburiñas en salsa de vieira 120gr. Pájaro Pinto
  • Flyer dinA6 Lot Complet creat per Rafa Castells i HAKO

Lot pràctic per a omplir les estanteries de conserves de qualitat.

  • 3 x Escopinyes 45/55 120gr. Galica
  • 4 x Musclos en escabetx 8/12 120gr. Dardo
  • 4 x Bonítol del nord en oli d’oliva 120gr. Serrats
  • 4 x Olives Farcides 150gr. El Faro
  • Vermut Morro Fi 1l.
  • 2 x Xipirons farcits amb les seves potetes en oli d’oliva Mariscadora
  • 2 x Espàrrecs de Navarra D.O. 6/9 425gr. El Agricultor
  • 2 x Sardines en oli d’oliva 3/5 Paco Lafuente
  • Flyer dinA6 Lot Rebost creat per Rafa Castells i HAKO

Lot amb alguns clàssics de La Ribera

  • 0,500gr. de olives barreja i envàs
  • Patates Palla La Ribera 100gr.
  • Vermut negre Morro Fi 1l.
  • Picos de pà Rusticos 200gr. Marchapan
  • Paleta Ibèrica 250gr. La Cava
  • Formatge Garrotxa de cabra 400gr. Montbrú
  • Seitons en vinagre 110gr. Pujadó Solano
  • Anxoves 100gr. Pujadó Solano
  • Salsa d’aperitiu 92ml. Espinaler
  • Salmó en lloms en oli 110gr. Arte
  • Bonítol del nord en oli d’oliva 120gr. Olasagasti
  • Escopinyes Ríes Gallegues empacat a mà 35/45 Dardo
  • Pop farcit rodanxes en oli 120gr. Mariscadora
  • Musclos en escabetx 8/12 120gr. Dardo
  • Espàrrecs 6/8 La Catedral
  • Flyer dinA6 Lot Senzill creat per Rafa Castells i HAKO

Lot inspirat en el vermut del dia de Reis, llaunes en format gran que fan goig a la taula. Ideal per a consumir en família o grups de 6 a 8 persones

  • 2 x Patates fregides Torres 200gr.
  • Escopinyes 70/75 peces Ríes Gallegues empacat a mà Pandereta 280ml. Paco Lafuente
  • Musclos en escabetx 16/20 Pandereta 280ml. Cambados Gourmet
  • Banderilles “Matrimoni” amb anxova i seitó 14u.
  • Ametlles Salades 500gr. Fruits secs Tulsà
  • Corpinnat Brut Nature Llopart
  • Flyer dinA6 Lot Vermut de Reis creat per Rafa Castells i HAKO

Lot inspirat en els secrets del born, amb les conserves Premium preferides del Joan Carles del Xampanyet i de l’Aleix de La Ribera S.A. regades amb el típic vi escumós.

  • Escopinyes Ríes Gallegues empacat a mà 30/35 Paco Lafuente
  • Olives Farcides Gegants 700gr. Karina
  • Xampanyet de Casa Estevet
  • Navalles de Ríes Gallegues en oli d’oliva 5/7 Areoso
  • Anxoves del Cantàbric “000” 14u. Latorre Punset
  • Musclos en escabetx 10/12 Escuris
  • Ventresca de bonítol del nord en oli d’oliva 120gr. Condor
  • Flyer dinA6 Vermut Suprem del Born creat per Rafa Castells i HAKO