Política de privacitat

En aquest document hi trobaràs informació que afecta els teus drets com a consumidor. En concret, a com es fan servir les teves dades personals dins la nostra web. És important que la llegeixis perquè en visitar el nostre lloc web o fer ús dels nostres productes o serveis, acceptes i consenteixes expressament al tractament de la teva informació personal d’acord amb els termes d’aquesta política de privacitat.

El nostre compromís és que tractarem la teva informació amb respecte, transparència i amb la finalitat descrita d’acord amb els paràmetres establerts pel Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril del 2016.

Si consideréssis que no fem un bon ús de les teves dades, et demanem que ens informis perquè per a nosaltres és important que us sentiu ben tractats.

1.- Qui és el responsable de les dades que es recullen a La Ribera S.A. Botiga Online?

Totes les dades que es recullen en La Ribera S.A. Botiga Online són tractades i administrades per LA Ribera S.A., amb CIF A08064313 i domicili social a la Plaça Comercial, 11 08003 Barcelona. Pots comunicar-te amb nosaltres per mail a aleixclavera@laribera.cat o per telèfon al 651584995.

2.- Per a què et demanem les teves dades i què fem amb elles?

La Ribera S.A. Botiga Online necessita per poder dur a terme l’operativa habitual recollir dades relatives a la teva persona. En concret:

– Nom i cognoms, adreça d’enviament, e-mail i telèfon: són necessàries per assegurar que la teva comanda s’entrega correctament, al lloc que ens has demanat i de la forma més ràpida. També ens serveixen per assegurar que no hi hagi incidències contactant-te per telèfon abans que surti la comanda. Algunes d’aquestes dades són informats a tercers (empresa de transports) per poder dur a terme aquesta operativa. Consulta el punt 4 sobre dades cedides a tercers per a més informació.

– La direcció e-mail necessària ja que és el mitjà principal a través del qual enviem la conformitat de la comanda, l’acceptació del pagament i la creació del perfil de client. És un requisit indispensable. De forma opcional et demanem la teva autorització per utilitzar el teu mail com a canal d’informació (no relacionat amb una comanda en concret)

NOTA IMPORTANT: En general La Ribera S.A. Botiga Online no té mai accés a dades relatives a mètodes de pagament (números de targeta, comptes de paypal o similars…). Les dades que eventualment facis servir per fer els pagaments seran tractats per

– Banc de Sabadell: en el cas de transaccions amb targeta

– Paypal: en el cas de pagaments a través d’aquesta plataforma

3.- Durant quant de temps tenim la teva informació?

Com volem que sigui fàcil per a tu fer compres de forma repetida en La Ribera S.A. Botiga Online, sense haver d’informar cada vegada teves dades, nosaltres guardem la teva informació de forma indefinida.

Això sí, pots exercir els teus drets sobre la supressió teves dades en qualsevol moment simplement contactant en aleixclavera@laribera.cat

4.- A qui cedim les teves dades?

Per poder portar l’operativa de lliurament de la comanda, La Ribera S.A. ocasionalment subcontracta l’enviament a una empresa de missatgeria a la qual se li cedeix la següent informació:

– Nom i cognoms
– Direcció d’enviament
– Telèfon
– Direcció de correu electrònic

Per tal de donar un millor servei de lliurament i seguiment de la comanda, és possible que la empresa de transports usi la direcció de correu electrònic o fins i tot el telèfon amb l’única finalitat d’informar sobre l’estat del lliurament de la comanda.

5.- Estan segures teves dades?

Tota la informació que ens fas arribar a través del nostre web està xifrada i per tant, protegida de tercers. L’enviament d’aquesta informació es realitza a través del protocol de seguretat SSL (Secure Socket Layer), que xifra la informació que ens envien abans que ens arribi per protegir-la de terceres parts.

De la mateixa manera, l’enviament d’aquesta informació a la empresa de transports es fa a través de programes de connexió punt a punt (B2B) que també protegeixen la integritat de les dades.

També podràs donar-te de baixa de les nostres comunicacions promocionals fent clic a l’enllaç per donar-se de baixa que trobaràs al peu de pàgina.

Si vols exercir els teus legítims drets pots fer-ho

  • Mitjançant una comunicació escrita dirigida a La Ribera S.A Plaça Comercial, 11 08003 Barcelona.
  • Mitjançant un correu electrònic dirigit a aleixclavera@laribera.cat